ELEKTRONINIS SKELBIMAS 2017

Lietuvos vyndarių asociacija kviečia į jauno vyno šventę „ŽALIAS VYNAS“ bei parodą „GRUZIJA VYNUOGĖS KEKĖJE“

ELEKTRONINIS SKELBIMAS 2017

Besidominčius Lietuvos vyndarių asociacijos narių pasiekimais kviečiame į renginį–parodą, kurioje bus pristatyti šių metų jaunas vynas ir midus. Visi renginio dalyviai turės unikalią galimybę kartu pamatyti RAMUNĖS KERDOKAITĖS-VLASENKIENĖS parodą „Gruzija vynuogės kekėje“, kurią pristatys pati tos šalies meno ir skonių įkūrėja KRISTINA BARANAUSKAITĖ ir galbūt šį tą ir paragauti. Latviško sidro mažosios įmonės „Sabiles Sidrs“ įkūrėja ir savininkė BAIBA CIRCENE renginio dalyviams papasakos apie sidro istoriją ir jos gamybos subtilumus. O mūsų mažieji vyndariai pristatys savo šių metų vyndarystės rezultatus.

Vietų skaičius yra labai ribotas, tad besidominčius ir norinčius parodoje sudalyvauti prašome nelaukti paskutinės savaitės ir registruotis skelbime nurodytais kontaktais, el. paštu: naminisvynas@gmail.com  .Kontaktinis tel. pasiteiravimui: 8 656 18795