Šio vyndarių asociacijos internetinio puslapio lankytojams

Lietuvos vyndarių asociacija (LVA), paminėjusi dešimtuosius savo veiklos metus, atsinaujina iš esmės. 2015m. spalio pradžioje buvo sukurta LVA paskyra facebook‘e : https://www.facebook.com/vyndariai/; o lapkričio pradžioje dienos šviesą išvydo ir šis oficialus Lietuvos vyndarių asociacijos internetinis puslapis su nauju domenu www.vyndariuasociacija.lt. Naujasis LVA el.pašto adresas nuo šiol yra : info@vyndariuasociacija.lt . Po 2015 m. rugsėjo 26 d. visuotinio vyndarių asociacijos susirinkimo, kai buvo išrinktas ir naujas prezidentas, ir nauja 5 narių valdyba – yra pradėta įgyvendinti visa eilė naujų projektų, kurie efektyviau prisidės prie visų Lietuvos mažųjų vyndarių problemų sprendimų. Tikiuosi, kas šis internetinis puslapis taps atsinaujinusiu vyndarių asociacijos veidu.  Jame  skelbiama oficiali Lietuvos vyndarių asociacijos informacija ir svarbiausia informacija apie vyndarių asociacijos narius. Visa platesnė informacija apie mus ir mūsų narius iš Lietuvos žiniasklaidos yra skelbiama LVA paskyroje facebook’e – nuoroda į ją  [ f ]  yra šio internetinio puslapio viršutiniame dešiniame kamputyje. Neabejoju, kad vyndarių asociacijoje ras savo vietą tiek pradedantis vyndarys amatininkas, tiek ir jau patyręs legalizavęsis vyndarys. LVA reikšmingos naujienos, asociacijos narių pagamintų vaisių-uogų vynų/midaus/sidro konkursai ir apdovanojimai, vyndarių švenčių ir kelionių įspūdžiai taip pat ras vietą šio internetinio puslapio skiltyse.  Lietuvos vyndarių asociacija, kaip nepelno organizacija turinti paramos gavėjo statusą, skatina Lietuvos žmones pažinti gimtojo krašto tradicinę kultūrą, siekia atgaivinti senąsias  vyndarystės  tradicijas, populiarinti lietuviškos natūralios fermentacijos  uogų-vaisių vyno, sidro ir midaus gamybą. Tad labai lauktume iš įmonių ir organizacijų finansinės ar kitokios paramos mūsų asociacijai ir jos vykdomiems projektams bei renginiams. Visų rėmėjų logo su nuorodomis į jų puslapius patalpinsime šios LVA internetinės svetainės nuorodų skiltyje.

Pagarbiai,

Vyndarių asociacijos prezidentas                           Romualdas Dapšys