Parama

Mieli lietuviško vyno gerbėjai. Jūsų parama labai reikalinga Lietuvos vyndarių asociacijos veiklai ir lietuviškos vyndarystės tradicijų puoselėjimui. Jūs galite mus paremti laisvanoriškai pervesdami neribotą sumą į nurodytą sąskaitą. Asociacijos rėmėjams – kvietimai į asociacijos renginius, jų reklama mūsų tinkalapiuose, stenduose ir šventėse, įvairios dovanos ir lengvatos. Paremdami mus, pavedimo laukelyje „mokėjimo paskirtis“

nurodykite –  „PARAMA“

Lietuvos vyndarių asociacija

Įmonės kodas 300581544 A. s. Nr. LT28 7044 0600 0612 3786 AB SEB bankas

2 proc. Parama

Prašymo pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos fiziniams ir juridiniams asmenims,  pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą, FR0512forma.

Norėdami paremti Lietuvos vyndarių asociaciją 2% nuo gyventojų pajamų mokesčio, prašymą Jūs ar Jūsų įgaliotas asmuo iki šių metų gegužės 1 d. galite pateikti ir elektroniniu būdu.

Jei pagal GPMĮ nuostatas Jūs privalote mokesčių administratoriui pateikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją, prašymas nustatytu laiku turi būti pateikiamas kartu su ta deklaracija.

Nuoširdžiai jums dėkojame, kad prisidedate prie lietuviškos vyndarystės populiarinimo !